Csoportos órák

meretezdat_hu_DSC_0150-psmeretezdat_hu_DSC_0181-psmeretezdat_hu_DSC_0197-ps

meretezdat_hu_DSC_0158-ps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hot iron:
– Definiált, szép izmokat szeretnél? Akkor a hot iron óratípust neked találták ki.
– Ez egy tudományos alapú, csoportos, zenés,koreografált súlyzó-rudas edzésforma.
– A dinamikus és biztonságos  gyakorlatokat alapvetően kétkezes speciálisan erre a célra fejlesztett súlyzó szettekkel végzik a résztvevők, de ugyanúgy tartalmaznak saját testsúlyos gyakorlati mozgáselemeket, vagy tárcsákkal való edzéselemeket is.

hot

Trx/bodyrope:
“Használd a tested a gépek helyett” Ez a csoportos trx edzések mottója.
Ennél  a népszerű funkcionális tréningnél saját testünket használjuk ellenállásként, ez sokkal kiméletesebb az izületek számára, mint a súlyzós edzések. Trx kötéllel végtelen számú gyakorlat végezhető különböző intenzitásban. Ezáltal hatása is szerteágazó, állóképességet fejleszt, izomtónust javít.
Ma már széles körben alkalmazzák az élsportolók erőnléti edzésprogramjában is, ugyanis bármilyen sportágra felkészíti a testet és segítségével csökkenthető a sportsérülések száma.
A trx edzés esztétikailag is átformálja a testet, harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izom-egyensúlyt eredményez,  a rendszeresség itt is elengedhetetlen feltétele az eredményeknek.

trx

Spinning 
– Izzadás, zene, dinamika, jó kedv jellemzi a spinning órákat.
– Egy kiváló kardió edzés fogyni vágyóknak.
– Csoportos szobakerékpározás zenére különböző intenzitásokkal, nehézségi fokozatokkal, főként a comb, vádli, fenék és has izmaira koncentrál. Növeli az állóképességedet és javitja a hangulatodat, aerob edzésforma lévén pedig erősíti a szívedet.
– Nőknek, férfiaknak, fiataloknak, idősebbeknek is ajánljuk.

SPINNING

Alakformáló:
Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 10 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással elő készítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, Fit ball-t, Soft ball-t, step padot. Az eszközhasználat az edzők személyiségétől és a vendégek edzettségétől függően változnak. Az alakformáló gyakorlatokat különböző kiinduló helyzetekből hajtjuk végre, izomcsoportonként 2-3 gyakorlat végrehajtásával.

alakformáló

Kangoo

Rengeteg olyan pozitívuma van ennek a mozgásformának, ami első ránézésre nem is látszik: Növelheted az állóképességedet, javítja a testtartásod, a súlyfelesleg nem akadály, javul az egyensúlyérzéked, oldja a stresszt. Résztvevőként még jobban érzed a különbséget: a kangoo gyakorlása során elönt az endorfin,ami a felhőtlen ugrálás során keletkezik, és érzed, hogy egyszerre fejleszted a tested alsó és felső részét, méghozzá igen intenzíven.

kangoo

Jóga:
Aromaterápia és jóga egyben?
.. az illatok és a yoga gyakorlatok hatalmas ÉLETERŐvel, energiával és könnyűség érzettel töltik fel a testet és a lelket.. Mélyebb ellazulás és érzelmi blokkok oldásán vezet az út a valós egyensúlyunkhoz.??

 

Ennek tudatában, tarts velünk TE is esténként a Viaduktfittbe – a teljes testet átmozgató könnyed ászanák és a hajlékonyságunkat fokozó gyakorlatok sorozatávval tarkított – mantrákkal & légzőgyakorlatokkal összhangban megtartandó Aroma MAG Yoga órámra.Kezdők is bátran jöhetnek! ?
Várlak szeretettel,
Anna

jóga