Személyi edzések a Viadukt Fittben

Az edzőtermekben ma már egyre többen veszik igénybe a személyi edzők segítségét, nem véletlenül! Segítségükkel olyan álmok is valóra válhatnak, amelyeket egyedül képtelenek lennénk elérni.

“Néha nem árt, ha a szükségesnél jobban megnehezítjük az életünket. Ne csak ott ugorjunk át a kerítésen, ahol a legalacsonyabb!” Erling Kagge


Ahhoz, hogy a testünket igazán kezelésbe vegyük, szükség van arra, hogy kilépjünk a saját komfortzónánkból, ami valljuk be, egyedül nem olyan könnyű. E nélkül azonban aligha érhetjük el azokat az eredményeket, amiket szeretnénk. Egy jó személyi edző tisztában van a képességeinkkel, elérhető célokat tűz elénk, ugyanakkor keményebb munkára ösztönöz, mint amit mi valaha is elvárnánk magunktól. Érdemes tehát elgondolkozni azon, hogy személyi edzőhöz forduljunk, ha látványos eredményt szeretnénk elérni.

Miben segíthet egy személyi edző?

Az első és legfontosabb feladata, hogy megmutassa a gyakorlatokat szabályosan végrehajtani, hiszen csak így érhetünk majd el eredményeket a gyakorlatok végrehajtásával. A legjobb, ha az edző saját maga is bemutatja az adott gyakorlatot, illetve kijavítja, ha mi azt hibásan végezzük. Szintén nagyon fontos a helyes légzéstechnika elsajátítása, a rendszeresség betartatása és a folyamatos motiváció biztosítása, fenntartása. A személyi edző első lépésként felméri az adott egyén edzettségi állapotát, és célját, majd személyre szabott edzéstervet dolgoz ki számára (tehát nem csak tanácsokat ad).

Azt is meghatározza, hogy hogyan alakítsuk át étkezési szokásainkat az edzés időtartama alatt, és figyeli azt is, hogy nehogy túlterheljük magunkat. Fokozottan odafigyel arra, hogy az edzés során ne kerüljön sor sérülések kialakulására, és segít az egészséges életmód kialakításában is.

A Viadukt Fitt Szerződött Személyi edzői: (bővebb információ a Munkatársak/Edzők menüpontban)

Beszedics Anikó 0630 952 8489

Janovszki Marcell 0670 610 8726

Kindl Zsófia 0620 377 1011

Féli Tibor 0630 114 0990

 

 

Comments are closed.